Automatische raamopener

Je gaat een dagje weg en onderweg kom je er achter dat je de ramen van de kast bent vergeten te openen. Of je zit bijvoorbeeld op je werk en het weer verandert plotseling (wat natuurlijk niet raar is voor een land als Nederland) en de ramen van jou kas staan nog open. Mij is dit regelmatig overkomen. gelukkig heb ik dit probleem niet meer, want de ramen van mijn kas worden automatisch geopend! benieuwd hoe? lees dan snel verder..


Als je het vergeet of je hebt geen tijd om de ramen van de kas open en/of dicht te doen, dan is de automatische raamopener de ideale oplossing! De automatische raamopener draagt zorg voor zowel het geheel automatisch openen als sluiten van het raam. Daarnaast pas deze raamopener op elke tuin kas, zowel op houten als aluminium tuinkassen.



Aangezien de temperatuur in een tuinkas van groot belang is voor het kweken van gewassen is het belangrijk dat de temperatuur in de gaten gehouden wordt. Deze raamopener neemt dit volledig voor je uit handen.

Hoe werkt dit dan? De automatische raamopener reageert op de temperatuur in jou plantenkas. Bij een stijgende temperatuur zet de raamopener uit, waardoor het raam van jou kas geopend wordt. En bij een dalende temperatuur wordt het raam ook weer gesloten.


Tips,
- Gedurende de winterperiode de cilinder op een droge en vorstvrije plaats bewaren.
- Bij de montage de schroefdraden en de cilinderstang in smeren met smeerolie.
- Zorg bij de montage van de raamopener dat het raam normaal en goed opent.

Specificaties,
- Maximum hoogte bij opening met een raamopener, 45 cm.
- Het raam mag maximaal 7 kg wegen.
- Openingstemperatuur is geregeld tussen 16 t/m 25 graden.
- Bij ongeveer 30 graden is de raamopener volledig geopend.